Web Analytics Made Easy - Statcounter

فدراسیون وزنه برداری باید از فرصت های موجود برای کسب کرسی نهایت استفاده را ببرد و انتخاب درستی برای انتخابات کمیسیون ورزشکاران فدراسیون جهانی داشته باشد.

به گزارش ایسنا، با توجه به اینکه انتخابات فدراسیون جهانی وزنه برداری در آخر آذر در تاشکند ازبکستان برگزار می شود، فدراسیون جهانی اعلام کرده است  در جریان مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۱ که آن هم آذر در تاشکند برگزار می شود، انتخابات کمیسیون ورزشکاران را برگزار می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدتی پیش در جریان مسابقات کشتی قهرمانی  جهان، انتخابات کمیسیون ورزشکاران آن انجام شد و حسن یزدانی با رای ورزشکاران به عنوان عضو این کمیسیون انتخاب شد. یکی از نکات مهم در کسب این کرسی برای ایران ، معرفی شاخص ترین و سرشناس ترین کشتی گیر ایران برای حضور در این انتخابات بود. کسی که با توجه به مدال های جهانی و المپیکی که گرفته بود کاملا شناخته شده بود و در نهایت هم توانست رای اعتماد را از ورزشکاران دیگر بگیرد.

در دوره های قبل هم این اتفاق را در کشتی شاهد بودیم و حمید سوریان و کمیل قاسمی صاحب این کرسی بودند و فدراسیون کشتی از این فرصت نهایت استفاده را برد.
 با توجه به رسوایی های اخیر در وزنه برداری، سیستم فدراسیون جهانی کاملا متحول شد و برعکس سالهای گذشته نقش ورزشکاران در تصمیم گیری ها پر رنگ تر شده است. 

در اولین انتخابات کمیسیون ورزشکاران که البته موقتی هم بود، فدراسیون ایران در بخش مردان حافظ قشقایی را معرفی کرد. با توجه به اینکه کشورهای دیگر عنوان دار ترین ورزشکاران را خود را معرفی کرده بودند مشخص بود نماینده ایران از شانس بالایی برخوردار نیست که در نهایت هم رای نیاورد. آن زمان انتقادات زیادی به این انتخاب فدراسیون وارد شد چراکه امکان معرفی نفرات شاخص تر دیگری وجود داشت اما این کار را انجام نداد و مشخص بود هیچ استراتژی پشت این انتخاب وجود ندارد و فدراسیون فقط نخواسته است یکی از وزنه بردارانی که قهرمان المپیک بودند را معرفی کند.

نکته جالب این است که اکنون فدراسیون حمایت خود از حافظ قشقایی را هم برداشته است و این وزنه بردار به دلیل وجود اختلاف نظرها و انتقادی که داشت دیگر  به اردوی تیم ملی دعوت  نمی شود.

  با توجه به تاکید کمیته بین المللی المپیک مبنی بر پر رنگ ترین بود نقش ورزشکاران در تصمیمات  وزنه برداری، از این رو انتخابات پیش رو هم از اهمیت بالایی برخوردار است. 

سه عضو کمیسیون ورزشکاران قرار است  با حق رای، عضو هیات اجرایی فدراسیون جهانی شوند و این یعنی سه کرسی بسیار مهم و تاثیر گذار و چرا نباید ایران سهمی از آن داشته باشد؟

انتظاری که از فدراسیون وجود دارد این است اختلاف نظر با وزنه برداران واجد شرایط و صاحب نام را کنار بگذارد و یکی از شاخص ترین ها را معرفی کند و تلاش شود ایران سهمی در این کمیسیون داشته باشد. الان زمان خوبی برای کنار گذاشتن ورزشکاران شاخص نیست و باید از هر فرصتی برای گرفتن کرسی استفاده کرد.

کمیسیون ورزشکاران حداقل ۱۱ عضو خواهد داشت که ورزشکاران معرفی شده نباید سابقه دوپینگ داشته باشند. آنها باید قابلیت مکالمه به زبان انگلیسی را داشته باشند.

ورزشکارانی که می توانند در انتخابات شرکت کنند:

-حداقل در یکی از دو دوره اخیر المپیک به نمایندگی از فدراسیون کشور خود حضور داشته باشند: المپیک ریو و توکیو را شامل می شود.

-حداقل در یک یا دو دوره اخیر المپیک جوانان به نمایندگی از فدراسیون کشور خود حضور داشته باشند: المپیک ۲۰۱۸ آرژانتین و المپیک ۲۰۱۴ نانجینگ

-حداقل در یکی از دو دوره اخیر مسابقات قهرمانی نوجوان، جوانان و بزرگسالان جهان به نمایندگی از فدراسیون کشور خود حضور داشته باشند.

-در جدید ترین مسابقات قهرمانی قاره یا بازی های قاره ای به نمایندگی از فدراسیون کشور خود حضور داشته باشند.

انتهای پیام    

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزنه برداري فدراسیون وزنه برداری کمیسیون ورزشکاران فدراسیون جهانی وزنه برداری انتخابات کمیسیون ورزشکاران فدراسیون جهانی وزنه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۷۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به فدراسیون فوتبال یک ریال پرداخت نکردیم/بیشترین اعتباربرای کشتی

به گزارش خبرنگار مهر، کیومرث هاشمی با حضور در برنامه صف اول صدا و سیما درباره میزان آمادگی ورزش کشور برای حضور در المپیک گفت: کمتر از سه ماه تا المپیک ۲۰۲۴ پاریس در هر دو بخش المپیک و پارالمپیک در حال آماده سازی است. در المپیک پیش رو تا امروز ۳۵ سهمیه را کسب کرده‌ایم. آوردگاه مهم ورزش کشورها در المپیک است. ورزش قهرمانی کشورها در همین رقابت‌ها بررسی می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان افزود: ارزیابی دقیق نداریم چراکه در فرصت باقیمانده تا المپیک ۲۰۲۴ احتمال دارد سهمیه ما بیشتر شود. ما با توجه به ارزیابی کمیته ملی المپیک و پارالمپیک در فدراسیون‌های مختلف، ارزیابی‌ها قبل از اعزام ارزیابی صورت می‌گیرد. تمام فدراسیون‌هایی که کسب سهمیه کردند تلاش دارند با تمام قدرت حضور پیدا کنند. ما یکی از مراسم‌هایی که باید قبل از المپیک داشته باشیم پاداش مربوط به آنهاست. ورزشکاری که مدال کسب می‌کند باید پاداش آنها داده شود. دغدغه آنها در زمینه‌های مالی و موارد سربازی نیاز به توجه دارد.

وی ادامه داد: طبیعی است ورزشکاری که در یک سال زحمت کشیده و مربی تلاش کرده است باید مورد تقدیر قرار بگیرد. حدود ۲۳۰ میلیارد تومان روز گذشته به آنها پرداخت شد. البته این موارد به تنهایی کافی نیست و بقیه دغدغه‌های آنها مثل اشتغال و… باید مورد بررسی قرار بگیرد.

هاشمی با اشاره به در مورد بحث خصوصی‌سازی باشگاه‌ها گفت: اگر بخواهیم در این خصوص صحبت کنیم، موضوع اول بحث حق پخش تلویزیونی است که حق باشگاه‌ها به شمار می‌رود. امسال در لایحه برنامه هفتم آئین‌نامه‌ای برای این امر پیش‌بینی کرده‌ایم تا در جلسه دولت تصویب شود که حق باشگاه‌ها داده شود. وقتی حق داده شود از ۳۵ تا ۶۵ تا ۷۰ درصد درآمد باشگاه‌ها از محل حق پخش تلویزیونی است که باشگاه‌های ما از این موضوع محروم هستند.

وی ادامه داد: اینگونه نیست که مثل گذشته به راحتی قرارداد ببندند و هزینه کنند. بحث فیرپلی مالی را داریم که همه در کنار هم می‌تواند قانونمندی ایجاد کند. ما پولی به فدراسیون فوتبال نمی‌دهیم و بیشترین اعتبار را به کشتی می‌دهیم. رشته‌ای که در میادین مختلف برای ما افتخارآفرینی کرده است. ما به دنبال تقویت آنها هستیم و می‌خواهیم از وضعیت موجود خارج شوند. ما از نظر اعتباری کمک زیادی به فوتبال نمی‌کنیم، اما اینکه مسابقات‌شان برگزار می‌شود یک ریال وزارت ورزش نداده است. فدراسیون فوتبال از محل درآمد باشگاه‌ها فوتبال را می‌چرخانند اما در مورد سایر رشته‌های ورزشی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک خودش را موظف می‌داند به این رشته‌های ورزشی کمک کند. شخص رئیس جمهور معتقد بود وزارت ورزش نباید باشگاه‌داری کند. همراهی ارکان دولت باعث رخ دادن اتفاق خوب خصوصی سازی شد.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: سال گذشته نزدیک به هزار میلیارد تومان به فدراسیون‌های ورزشی کمک کردیم که سهم فوتبال ۱۰۰ میلیون هم نبود. اصلاً دولت پول نداده است و از طریق درآمدهای خودشان تأمین هزینه کرده‌اند. بحث تبلیغات روی لباس و فروش بازیکن و … شاید در حدی نباشد که هزینه‌های فوتبال را پوشش بدهد، اما آنها باشگاه دارند. من صراحتاً بگویم که دولت در هیچ بخشی یک ریال برای باشگاه‌ها هزینه نمی‌کند چون خلاف قانون است. مثلاً نساجی یک تیم بخش خصوصی است و باشگاه خودش سرمایه‌گذار دارد. شاید سودی نبرد، اما با عشق و علاقه این کار را می‌کنند. پتروشیمی‌ها و بانک‌ها و هلدینگ‌ها دولتی نیستند و این یعنی دولت بودجه‌ای اختصاص نمی‌دهد.

کد خبر 6100930

دیگر خبرها

  • به فدراسیون فوتبال یک ریال پرداخت نکردیم/بیشترین اعتباربرای کشتی
  • روایت علیرضا دبیر از تصمیم فدراسیون کشتی درباره حسن یزدانی
  • علیرضا دبیر: چرا حسن یزدانی را انتخاب کردیم؟ چون طلای المپیک دارد
  • واکنش سخنگوی کشتی آمریکا به دوپینگ بروکس و بازگشت تیلور
  • کرواسی انتخاب لوپز برای کسب پنجمین طلای المپیک
  • خداحافظی تیلور با یزدانی/ پاداش یک میلیاردی!
  • بر روی حمایت ایران از سپک تاکرا درIOC حساب باز کرده ایم
  • تانک روس قهرمان شد و غش کرد!
  • رقیب المپیکی کیانوش در جنگ اوکراین کشته شد
  • دبیر درباره المپیک: یک طلا بگیریم هنر کردیم!