Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@07:22:32 GMT

هنرنمایی 378 نخبه ورزشی ایران در آوردگاه جاکارتا

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۹۲۲۷۱

هنرنمایی 378 نخبه ورزشی ایران در آوردگاه جاکارتا

تهران- ایرنا- هجدهمین دوره بازی های آسیایی 2018 جاکارتا، فرصتی برای هنرنمایی 378 نخبه ورزشی است تا بار دیگر زیر پرچم مقدس کشورمان با شعار «یک ایران، یک صدا» صحنه های زیبایی از غیرت و غرور پهلوانان و شیر زنان این مرز و بوم را به نمایش بگذارند.

به گزارش ایرنا، بازی های آسیایی که بزرگ ترین رویداد ورزشی قاره کهن محسوب می شود، هر چند عمر آن به یک قرن هم نمی رسد و از بازی های المپیک قدمت کمتری دارد، اما این آوردگاه فرصتی ایجاد کرده است تا ورزشکاران نخبه کشورهای آسیایی هر چهار سال یک بار گردهم آیند تا شاهکار این هنر را هم در صف آرایی برابر حریفان خود بیازمایند و هم به رخ جهانیان بکشانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بروز و ظهور این بازی ها مربوط به اوایل قرن بیستم است سال 1913؛ سالی که ژاپن، جزایر فیلیپین و چین زمزمه بازی های آسیایی را با شکلی متفاوت در قالب بازی های خاور دور بر سر زبان ها جاری ساختند و نخستین بار این رویداد را با حضور ورزشکاران 11 کشور برگزار کردند.
اما پس از جنگ جهانی دوم و در جریان المپیک 1948 لندن، پیشنهاد برگزاری بازی ها در سطح قاره کهن با هدف نمایان شدن روح اتحاد بین کشورهای این قاره مطرح و با تشکیل فدراسیون ورزشی آسیایی این بازی ها به طور رسمی شکل جدی تری به خود گرفت و «دهلی نو» میزبان اولین دوره بازی های آسیایی 1951 در 6 رشته شد.
از آن زمان تاکنون این بازی ها در هر دوره با افزایش کمی و کیفی که به همراه داشته، بر ارزش این رقابت ها نیز افزوده است تا جایی که نقش و جایگاه آن در ورزش آسیا اهمیت فراوانی یافت. در واقع این ابر رویداد ورزشی فرصتی شد برای هنرنمایی ورزشکاران نخبه ای که بتوانند مهارتهای خود را در این آوردگاه به تصویر بکشند.
این صحنه آرایی در بازی ها به شناساندن هویت و فرهنگ ملی هر کشور به جهانیان منجر می شود که در این رهگذر ورزشکاران ایران نیز در کنار این مهم، با کسب موفقیت غرور ملی، انسجام و توسعه ورزش را بیش از بیش فراهم کردند.
ایران در 14 دوره حضورش در این بازی ها جزو برترین کشورهای قاره کهن است و بهترین عنوان ایران مقام دومی بازی های آسیایی 1974 به میزبانی تهران است که با حضور 314 ورزشکار و کسب 36 مدال طلا، 28مدال نقره و 17 برنز؛ از آن به عنوان عصر طلایی ورزش ایران یاد می شود.
همچنین بدترین رتبه ایران در بازیهای آسیایی 2002 بوسان کره جنوبی است که از 126 ورزشکار ایرانی حاضر در این رقابت ها با هشت مدال طلا، 14نقره و 14 برنز در رتبه دهم قرار گرفت.
کاروان‌های ورزشی ایران در طول 14 دوره بازی‌های آسیایی (1951 تا 2014) در مجموع 479 نشان مختلف در بخش تیمی و انفرادی شامل (156 طلا، 152 نقره و 171 برنز) در سبد ورزشی ایران اندوخت.
اما این بار و در هجدهمین دوره این بازیها، برترین ورزشکاران قاره آسیا گردهم می آیند تا در نبرد ورزشی سهم بیشتری را به خود اختصاص دهند، در شرایطی که همزمان با رشد این بازی ها رقیبان قدرتمند از قبل در میدان رقابت ظاهر می شوند.
حال باید دید که 378 سفیر ورزشی ایران در این ابر رویداد قاره کهن که امروز آیین گشایش آن رسما آغاز می شود دست به ثبت چه افتخارات دیگری فراتر از قهرمانی خواهند زند.
ورزشی**9250**1597

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش جاكارتا 2018 ورزشكاران ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۲۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی

به‌گزارش خبرگزاری مهر، احمد علیجانپور در این زمینه اظهار کرد: نتایج رتبه بندی منطقه‌ای نسخه ۲۰۲۴ نظام معتبر رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی تایمز به تازگی اعلام شده است و طبق این رتبه بندی، دانشگاه ارومیه با ۱۵۰ پله ارتقا نسبت به نسخه ۲۰۲۳، از رتبه ۴۰۰-۳۵۱ به رتبه ۲۵۰-۲۰۱ در بین دانشگاه‌های آسیایی صعود کرده است.

وی افزود: روند تغییرات جایگاه دانشگاه ارومیه نیز طبق این نظام رتبه بندی در بین دانشگاه‌های بین المللی و ملی نشان داده شده است که یک هزار و ۱۲۷ دانشگاه در این رتبه بندی شرکت کرده‌اند.

وی ادامه داد: نظام رتبه بندی «THE» یکی از بزرگترین و قدیمی‌ترین نظام‌های رتبه بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در سطح جهان است که در نسخه ۲۰۲۴، تعداد یک هزار و ۱۲۷ مؤسسه آموزش عالی در منطقه‌ی آسیا در آن نمایه و رتبه بندی شده‌اند و از این میان تعداد ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ کشور حضور دارند.

رئیس دانشگاه ارومیه با بیان اینکه از ایران نیز ۷۵ مؤسسه در این رتبه بندی شرکت کرده‌اند، افزود: طبق این رتبه بندی بین المللی، وضعیت رتبه دانشگاه در بین دانشگاه‌های جامع ایران ارتقا یافته است.

علیجانپور اضافه کرد: دانشگاه ارومیه بین کل مؤسسات ملی از رتبه ۴۴ به رتبه ۱۵ و در بین دانشگاه‌های جامع بعد از دانشگاه‌های تهران، تبریز، شیراز و فردوسی مشهد که جایگاه رتبه بندی آنها بالاتر است، به همراه دانشگاه کاشان در سبد رتبه‌ای مشترک ۲۵۰-۲۰۱ قرار دارد.

کد خبر 6099922

دیگر خبرها

  • ورزشکاران نگران تشنگی نباشند
  • اختصاص ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ساخت اماکن ورزشی در شهر قدس
  • پرسپولیس آسیایی فقط یک بازیکن کم داشت
  • ال‌کلاسیکوی اروپا؛ پرتکرارترین مسابقه‌ قاره سبز
  • هیات های ورزشی ناشنوایان تقویم منسجم داشته باشند
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • فوری: دو سهمیه آسیایی ایران مشخص شدند
  • قهرمانان ورزشی پیشتازان ایجاد امید و غرور ملی هستند
  • نوجوان خوشابی در مسابقات آسیای ازبکستان تاریخ ساز شد
  • ۷ داور از ایران در سمینار داوران نخبه فوتبال آسیا